Almanca Hazırlık, Duyurular, Etkinlikler, Fransızca Hazırlık, HABERLER, Rusça Hazırlık

22 – 26 NİSAN (Week 11) ÖĞRENCİ BİRİMİ ETKİNLİKLERİ


Vizeler geride kaldı, notlarınızı öğrendiniz. Yeni bir hafta sizleri bekliyor. Çalışmalara kaldığınız yerden temponuzu yükselterek devam edin. Emeklerinizin karşılığını alacaksınızdır. Bu hafta da dil becerilerinize katkı sağlayacak etkinliklerimiz var. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun, biliyorsunuz Salı günü resmi tatil.

22 Nisan Pazartesi:

“Almanca: Übersetzungswerkstatt” etkinliği ile Almanca hazırlık programı öğrencileri için çeviri atölyesi yapıyoruz. Saat 14’te, TV odası 2’de. Kaçırmayın.

22 NİSAN komm, wir lesen und übersetzen!_pages-to-jpg-0001.jpg

24 Nisan Çarşamba:

“Tadımlık Fransızca” etkinliği ile dil farkındalığı yaratmak için küçük bir Fransızca atölyesi yapıyoruz. Saat 14:00’te C-001’de.

“Cinema Projection Surprise” etkinliği ile Fransızca öğrencilerimize hem dinleme hem de konuşma becerilerini geliştirebilecekleri bir fırsat sunuyoruz. Saat 14’te, TV Odası 2’de.

25 Nisan Perşembe:

“An episode from Community” etkinliği ile bir bölüm izleyip onun üzerine pratik yapıyoruz. Dinleme ve konuşma becerilerinizi geliştiren bu etkinliğimize bekleriz. Saat 14:15’te, TV Odası 3’te,

“Quizlet Vocabulary workshop 8” etkinliği ile kelime öğreniyoruz. Her etkinlik 5 kelime. Kelime haznenizi genişletmek için iyi bir fırsat. Saat 13:45’te, TV Odası 2’de. Bekliyoruz.

26 Nisan Cuma:

“Almanca: Schreibklub” etkinliği ile yazma becerilerinizi geliştirebileceğiniz bir fırsat sunuyoruz. Saat 14’te, F-102 no’lu derslikte. 

“Rusça: Speaking Club” etkinliği ile Rusça konuşma becerilerinize katkı sağlama fırsatı sunuyoruz. Saat 14’te, F-110 no’lu derslikte. Bekleriz.

“Almanca: Fehlerkorrektur” etkinliği ile Almanca programı hazırlık öğrencilerine bir fırsat daha. Hata düzeltme ile hatalarınızın farkına varın. Saat 14’te, F-103 no’lu derslikte.

 

Ayrıca Cuma günü Konferans Salonunda “Kırsal Mimari Sempozyumu” adlı etkinlik Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin düzenlediği bir etkinliktir. 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.